Nieuws

Verslag koorreis op 15 april 2023 naar Urk

Op 15 april 2023 hebben we weer een koorreis gemaakt. Door corona was dat een aantal jaren niet mogelijk. 
Dit keer ging de reis met de bus naar het oude centrum van Urk. De rondleiding startte met een bezoek aan het oude Kerkje aan de zee.
In dit sfeervolle kerkje werden spontaan enkele liederen gezongen onder begeleiding van Hendrik van Veen, die daar ook aanwezig was. 
Vervolgens werd de groep in drieën gedeeld om  onder begeleiding van een gids nog een korte rondwandeling door het oude gedeelte van Urk te maken.
Deze rondwandeling eindigde in de Bethelkerk waar koffie en koek klaarstond voor de deelnemers. 
Om 16.00 uur startte hier een miniconcert als voorproefje van Zingen in de Zomer zoals dat hier in de zomermaanden dagelijks plaatsvindt.
Het koor bracht een aantal liederen ten gehore begeleid door Hendrik van Veen op orgel en vleugel, afgewisseld door gemeentezang van door de aanwezigen zelf gekozen liederen. 
Het was een heel sfeervol gebeuren.  Het reisje werd afgesloten met een drankje en een heerlijk warm buffet in gebouw Het Irene.

We kunnen terugzien op een heel gezellige reis.

CMB

Opgericht 8 november 1968 - Koninklijk goedgekeurd 13 april 1976 -Aangesloten bij de Koninklijke Christelijke Zangersbond te Voorschoten KvK: 40046539 - Bankrekening: NL73RABO0138494177