Christelijk Mannenkoor Beilen zoekt enthousiaste nieuwe leden.

CHRISTEKIJK MANNENKOOR BEILEN ZOEKT ZANGERS
Voor veel koren en verenigingen een herkenbaar fenomeen, de zorg vanwege de toenemende vergrijzing. Daarom zoeken wij, om de continu├»teit van het koor te waarborgen, nieuwe enthousiaste leden. Wij bestaan in 2018 50 jaar en de voorbereidingen voor ons jubileumconcert op 3 november 2018 krijgen al weer gestalte. Het CMB wordt gevormd door een gezellige club van enthousiaste  zangers. Het aantal leden schommelt tussen de 60 en 70 en zij komen, behalve uit Beilen, uit alle hoeken van de provincie Drenthe. Het repertoire omvat naast de Christelijke traditionele koorzang, koorwerken van de grote meesters tot musicalarrangementen, er ligt veel nadruk op vernieuwing.

Het koor heeft nog een springlevende ambitie, er heerst een gemoedelijke sfeer en de factor humor ontbreekt nooit. Voor veel koorleden is kameraadschap een bindende kracht. In de pauze en na de repetitie (onze 3e helft) is er onder het genot van een drankje gelegenheid voor sterke verhalen en versteviging van de onderlinge band. Het Mannenkoor staat onder leiding van dirigent Wim van Lenthe uit Dalfsen. Wim van Lenthe is een enthousiast musicus en heeft als veelzijdig dirigent diverse koren onder zijn hoede. Viola Land uit Roden is als vaste begeleidster op de piano tijdens de repetities verbonden aan het koor.

Als u eens wilt ervaren welke muziek wij zingen en de sfeer wilt proeven nodigt het bestuur u van harte uit om kennis te komen maken met het Christelijk Mannenkoor Beilen.
Aan een goede begeleiding van nieuwe leden wordt veel aandacht besteed.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op of kom gewoon spontaan naar de repetitie.
Wij repeteren iedere donderdagavond in het Wilhelmina Zalencentrum,
Wilhelminaplein 2 in Beilen. Repetitie is van 19:45 tot 22:00 uur met rond 21:00 uur een pauze van een kwartier.

CMB

Opgericht 8 november 1968 - Koninklijk goedgekeurd 13 april 1976 -Aangesloten bij de Koninklijke Christelijke Zangersbond te Voorschoten KvK: 40046539 - Bankrekening: NL73RABO0138494177