Nieuws

Voorjaarsconcert Christelijk Mannenkoor Beilen uitstekend bezocht.

Organist, kwartet, pianist en mannenkoor Beilen maken er een feestje van.

Het Christelijk mannenkoor Beilen organiseerde afgelopen zaterdag een Voorjaarsconcert in de Stefanuskerk in Beilen. Ruim van tevoren waren de vele toehoorders al naar de Stefanuskerk getrokken en om 20.00 uur toen het concert begon waren bijna alle plaatsen bezet.

Verslag koorreis op 15 april 2023 naar Urk

Op 15 april 2023 hebben we weer een koorreis gemaakt. Door corona was dat een aantal jaren niet mogelijk. 
Dit keer ging de reis met de bus naar het oude centrum van Urk. De rondleiding startte met een bezoek aan het oude Kerkje aan de zee.
In dit sfeervolle kerkje werden spontaan enkele liederen gezongen onder begeleiding van Hendrik van Veen, die daar ook aanwezig was. 
Vervolgens werd de groep in drieën gedeeld om  onder begeleiding van een gids nog een korte rondwandeling door het oude gedeelte van Urk te maken.
Deze rondwandeling eindigde in de Bethelkerk waar koffie en koek klaarstond voor de deelnemers. 
Om 16.00 uur startte hier een miniconcert als voorproefje van Zingen in de Zomer zoals dat hier in de zomermaanden dagelijks plaatsvindt.
Het koor bracht een aantal liederen ten gehore begeleid door Hendrik van Veen op orgel en vleugel, afgewisseld door gemeentezang van door de aanwezigen zelf gekozen liederen. 
Het was een heel sfeervol gebeuren.  Het reisje werd afgesloten met een drankje en een heerlijk warm buffet in gebouw Het Irene.

We kunnen terugzien op een heel gezellige reis.

De website is vernieuwd

De website heeft een totale facelift gehad, de kleuren en de gehele opmaak zijn verbeterd. Ook is er op de achtergrond het een en ander veranderd. De site is nu uitgerust met de nieuwste Joomla versie en kan zo weer jaren vooruit.

CMB

Opgericht 8 november 1968 - Koninklijk goedgekeurd 13 april 1976 -Aangesloten bij de Koninklijke Christelijke Zangersbond te Voorschoten KvK: 40046539 - Bankrekening: NL73RABO0138494177